Extended Reality

Med extended reality har man mulighed for at smelte virtuelle og faktiske elementer sammen og derved opnå en uovertruffen virkelighedsnær oplevelse.

Extended Reality(XR) er en fællesbetegnelse for Virtual Reality(VR) og Augmented Reality(AR), hvor VR forsøger at generere en anden virtuel virkelighed og AR tager det virkelige og omdanner det.

Animation​

Animation er utroligt velegnet til at give et klart og hurtigt indblik i jeres brand, projekt eller produkt og kan bidrage til at løse mange forskellige problemstillinger.

Derudover er det et formidabelt formidlingsværktøj som kan bruges i kunst og kultur projekter i alle størrelsesordener.

Installation​

Vores arbejde med installationer spænder bredt og bliver primært udnyttet i kunstværker og kulturelle udstillinger eller events.

Her er det kun fantasien der sætter begrænsningen, hvad enten man vil give en hel bygning nyt liv ved hjælp at projektions teknologi eller have et digitalt islæt i en udstilling.

Marketing​

Hvis jeres brand eller produkt kræver et vist blikfang, er digitale værktøjer som 3D modellering og rendering gode muligheder for at opnå højere interesse.

Man kan lave 3D produkt film eller billeder som viser hvordan produktet kommer til at se ud, men også udnytte Virtual Reality eller Augmented Reality til at vise potentielle kunder mulighederne med jeres produkt.

Der er også muligheder for at lave interne produktioner i trænings øjemed.